Club-nieuwsbericht
Test
 
ONR Clubportaal
Laatste nieuws
Sun 01 Jul
Voorlopige indeling jeugd najaarscompetitie 2007

Trainingstijden zijn inmiddels bekend, start D, E en F vanaf maandag 20 augustus, rest van de junior...

 
 
 S1 S2 S3 S4 A1 B1 B2 C1 C2 D1 D2 E1 E2 E3 E4 E5 F1 F2 F3 F4 F5

KIJK NU EENS: EEN VOETBALSITE UIT BELGIE

Sat 17 Feb, 17:21


548 korte filmpjes van oefeningen die kunnen gedaan worden in een kleine tuin. Het is een leer-site. Hoe leer je de omhaal? Hoe leer je een showtje? Welke manieren zijn er om een tegenstander te dribbelen? Zo zijn er 30 rubrieken en elke oefening is genummerd. Negentien filmpjes zijn gratis, daarna is het (slechts) 5 euro als een deelname in de kosten.



KIJK NU EENS: EEN VOETBALSITE UIT BELGIE ????

Dit was een grappige reactie van iemand, maar toch begrijpelijk. Als je naar onze nationale ploeg kijkt, zijn we qua voetbal een ontwikkelingsland. Daarom: het materiaal komt vooral uit andere landen: Engeland, Italie, Duitsland en maar liefst zestien videocassettes uit Nederland. Ik heb ook enorm veel gelezen. (Het vakblad Trainersmagazine is in Belgie ook goed bekend.)

Deze site is het resultaat van jaren studiewerk en ervaring. Ik denk dat ik de eerste trainer was in Belgie die consequent voetbalhuiswerk meegaf met de spelers. Maar eerlijkheidshalve: ik was slechts trainer van een gemiddelde regionale ploeg, een team van gewone jongens en bij sommige kinderen moest ik echt van nul beginnen.

Misschien ook leuk om weten: de jongen in het witte T-shirt (zie rubriek showtjes nrs 536 tot 548) heeft op een jeugdtornooi van Ajax de trofee gekregen van beste speler.

www.voetbalhuiswerk.be








Terug
 
 
 
 
Sponsorgalerie